OS X Yosemite - MoI 3.0 won't start :-(

Next
 From:  futagoza (STEFAN)
7674.1 
Hi Michael,

my MoI 3.0 no longer starts, when clicking the icon in the dock. The icon jumps only one time and then nothing happens.

Best regards
Stefan
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  BarryMac
7674.2 In reply to 7674.1 
Same happened with me Stefan, I downloaded the new MOI3D 3.1 installed it, and it ran perfectly.

BTW I then decided to update to El Capitan IOS and MOI3D ran perfectly in that as well.

Barry
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  futagoza (STEFAN)
7674.3 
Thanks for the info Barry. Meanwhile i managed to run a back-up copy.

Regards
Stefan
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  wimverbe
7674.4 
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
7674.5 In reply to 7674.1 
Hi Stefan, yes I'd recommend installing the MoI 3.1 updated version which has various updates in it for better compatibility with recent OS X versions.

You can get the updated version by putting in your license key here: http://moi3d.com/reinstall.htm

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
 From:  futagoza (STEFAN)
7674.6 
Thank you Michael,

will update then to 3.1 soon.

Regards
Stefan
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged
 

Reply to All Reply to All