A problem with Lineweb

Next
 From:  d^^b (DAVID)
3702.1 
Hello:

I don´t know if this one is a mistake from me.

I was trying to apply the Lineweb command in this curves, but I always get a weird result, like that:

(I attach the 3dm file)
Attachments:

Image Attachments:
Size: 308.8 KB, Downloaded: 44 times, Dimensions: 1018x839px
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
3702.2 In reply to 3702.1 
Hi David, that means that not all of those curves are going in the same direction.

Some of them have the start point for the curve at the top, and some have the start point for the curve at the bottom.

Use the Flip command (set it on a keyboard shortcut or type the Tab key, then "Flip" and then push Enter) to reverse any curves that are causing you trouble. Try going along using LineWeb with 2 at a time and flip the 2nd one until they are all connecting properly.

Please let me know if you still have any difficulty.

Many other commands in MoI are set up to orient things automatically, but LineWeb only uses the natural orientation of the curve.

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
3702.3 In reply to 3702.1 
Hi David, also here's some more description:



- Michael
Attachments:

  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
 From:  d^^b (DAVID)
3702.4 In reply to 3702.3 
Thank you Michael.
It works fine!

I´m sorry for get back to you late.
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged
 

Reply to All Reply to All