Crash (?)

Next
 From:  steve (STEVE_HOME)
3522.1 
Hi Michael,

I was making a very quick model, it was just an extrusion for a mockup of the inside of a small building for some light tests in a renderer. I was trimming (using the rectangle) the side face of the extrusion to represent a window and MoI crashed. Log attached.


- Steve

Attachment removed,

EDITED: 9 May 2010 by STEVE_HOME

  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
3522.2 In reply to 3522.1 
Hi Steve, thanks for reporting the crash, I can repeat it over here as well.

It appears to be a bug somewhere in the function that determines if a curve is on one of the faces of a solid or not, I'll investigate it some more soon.

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  steve (STEVE_HOME)
3522.3 In reply to 3522.2 
Hi Michael,

Thanks for looking into this.

I have removed the attachment as you have now got a copy.


- Steve
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
3522.4 In reply to 3522.1 
Hi Steve, thanks to your report I was able to track down this bug.

It was actually a bug in the geometry library that was triggered by a change in MoI since the Dec-19-2009 v2 beta, which involves reparameterizing surfaces that have fairly large parameter space domains, since large domain values do not work well with some other areas of Solids++.

I've been able to fix it with a minimal risk change, that just involves removing some cached data that was sticking around when it was not supposed to.


I've attached a patch that can be used to update the May-5-2010 v2 beta to have the fix in it.

To apply the patch, close any running instances of MoI, then unzip the attached TrimPatch.zip file into the May-5-2010 v2 beta's main installation folder, then run the update.cmd batch file.

Please let me know if you run into this crash again after the patch is applied.

Thanks very much for the bug report!

- Michael


EDIT: Patch for old beta removed

EDITED: 14 Jul 2010 by MICHAEL GIBSON

  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
 From:  steve (STEVE_HOME)
3522.5 In reply to 3522.4 
Hi Michael,

Thanks for the patch.

I will let you know if any problems.


- Steve
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged
 

Reply to All Reply to All