V2 beta Aug-8-2009 available now
 1-8  9-28  29-48  49-56

Previous
Next
 From:  BurrMan
2843.9 In reply to 2843.7 
Hi Michael. My bad on the ConnectPoints.
Biut I just tested old and new versions with CopyClipboard and get same error.

Stick in old USB stick and get error. Works on computer that I havnt installed new aug moi on.
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
2843.10 In reply to 2843.6 
Hi Burr,

> Michael, It actually is happening in my June23 release also now.

What is happening exactly?

Is a shortcut not working? If so can you please post exactly what you've got for the keyboard shortcut?

For ConnectPoints you need to copy the .htm and .js files over, and the command part of the shortcut should say: ConnectPoints

For Merge you don't have to copy anything, and the command part of the shortcut should say: Merge


Do you possibly have some extra stuff in the shortcut?

If your shortcut is messed up, then when it gets saved into the moi.ini file, it will then be messed up in the Jun-23 release as well since both releases are using the same moi.ini file to get their settings from.


I can't seem to repeat any problem with merge over here, I tried on a couple of different machines both by setting up a keyboard shortcut and also typing in the command name...

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  BurrMan
2843.11 In reply to 2843.9 
Here is what I get with typing "New" in the command area:




With no action. If I do Ctrl+N then I get a new Doc.

This happens in old June 23rd release also.

EDITED: 19 Jun 2012 by BURRMAN

  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  BurrMan
2843.12 In reply to 2843.11 
I keep my ini files in the root folders. I get this result with any command. Even default MoI commands. I can insert USB stick that works on other computer and receive same error. Only with Commands entry, Keyboard shortcuts work as they should.
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
2843.13 In reply to 2843.9 
Hi Burr,

> Biut I just tested old and new versions with CopyClipboard and get same error.

Sorry, I'm not really understanding - do you mean Ctrl+C is not working for you?

It sounds like your shortcuts are all messed up, can you possibly post your moi.ini file here as an attachment so I can look at it?


> Stick in old USB stick and get error. Works on computer that
> I havnt installed new aug moi on.

I don't really understand what this means exactly either - you stick in a USB stick and then MoI shows an error?

What error is it?

Does it show right when you stick in the USB key? Or after you try a certain shortcut or something like that?

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
2843.14 In reply to 2843.12 
Hi Burr, are you running on Vista or XP?

Did this start to happen after you pushed the new "Edit .ini file" button?

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  BurrMan
2843.15 In reply to 2843.13 
Sorry Michael. I keep MoI on a USB stick also. I have Version June 23 installed on the computer I normally work on. It has been working fine. I just installed August release, and "ANY" command entered into the command area, by opening Moi and typing Tab+Command name, will produce this error And fail.

Not custom commands or anything.

All keyboard shortcuts work fine. If I launch any command with a keyboard shortcut, it works (Except ConnectPoints).

If I launch my MoI Version June 23 that is on my USB stick on a computer that has not had August install on it, Everything works as I expect. If I bring USB stick to computer that i just installed August release on, All Commands entered into the command entry area fail.
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  BurrMan
2843.16 In reply to 2843.14 
XP OS and havnt puched that button yet. Aslo note that this happens in the old release that worked fine a few minutes ago also.

I didnt think MoI installs anything outside of the MoI folder so this is weird that it happens in both.
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
2843.17 In reply to 2843.11 
Hi Burr,

> Here is what I get with typing "New" in the command area:

Well, that's definitely odd....

How are you putting focus into the command area before you type "New", are you typing Tab first, or .... ?

Have you recently installed some new development tools like Visual Studio 2008 that you show there? Maybe that has something to do with it.

It kind of sounds almost like your \commands sub-folder cannot be found, so that "New" is attempting to run as some inline script rather than as the actual New command, and then some script development system that you have installed is catching the script error.

Is this all happening when you are trying to run directly off of a USB key instead of a more regular hard drive install?

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Paolo (PAOLOLOBBIA)
2843.18 In reply to 2843.1 
Hi Michael,

The metallic option is nice but to much dark shadows.
I vote for the "Custom + Fill Levels" option,which shows me
the best overall performance.

My compliments,

EDITED: 9 Aug 2009 by PAOLOLOBBIA

  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  BurrMan
2843.19 In reply to 2843.17 
Yeah nothing is new on this box. I suppose I'll just wait and see if anything happens to anybody else. If not, then it must be me. Is there anything in this release installed outside of the MoI folder?
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
2843.20 In reply to 2843.15 
Hi Burr, well that's very mysterious behavior, since the new Aug release does not install anything that would be shared between the previous beta and itself...

Maybe it would be a good idea to do a system reboot?

The only thing that is normally shared between 2 installs is the moi.ini file when it is set in its default location.

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
2843.21 In reply to 2843.19 
Hi Burr,

> Is there anything in this release installed outside of the MoI folder?

Nope.... Other than a few additional command files (BoundingBox, ExplodeMove) there was actually no change in the installer for this release from the previous one.

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
2843.22 In reply to 2843.18 
Hi Paolo,

> The metallic option is nice but to much dark shadows.

Yeah it does tend to have that effect somewhat. Probably in the future when there are other environments that could be loaded it would make it a bit more varied and subtle.

But it's also purely optional, you can just leave it turned off if you don't like it...


> I vote for the "Custom + Fill Levels" option,which shows me
> the best overall performance.

Once you set that option, it should be remembered as the default for your regular working mode after that.

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
2843.23 
The script copier utility for this release.

You can download and run the attached ScriptCopier_Aug_8_2009.exe program, which will copy custom added scripts from your MoI v1 installation to the new beta's installation folder.

- Michael

  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  BurrMan
2843.24 In reply to 2843.21 
Michael,
Just booted to a clone disk from about a week ago. It's me. Sorry, talk later.

It may have something to do with acronis, or my machine is compromised. Have you ever heard of Registry keys in the root of HKCU?

EDITED: 19 Jun 2012 by BURRMAN

  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
2843.25 In reply to 2843.24 
Hi Burr,

> Have you ever heard of Registry keys in the root of HKCU?

I haven't heard of that before, but the registry is such a big pile of stuff it's pretty hard to gauge what is normal in there and what isn't.

But I don't seem to have any entries like that in my registry over here.

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  BurrMan
2843.26 In reply to 2843.25 
Michael,
Sorry for any undue concern or added workload on the initial release.

The August release installs and runs fine on other computers.

Nice job,
Burr
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  Michael Gibson
2843.27 In reply to 2843.26 
Hi Burr, no problem - thanks for testing it on other computers!

Something on your main computer seems to be interfering with MoI running scripts in its normal way.... Maybe a development tool is hooking into it and modifying behavior, or something like that? I'm not really sure.

- Michael
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged

Previous
Next
 From:  FlashFire
2843.28 In reply to 2843.5 
Silly me I forgot to copy over the rebuildcurve.htm file too.....
Works very well now....LOL

Kinda like tryin to turn on a light with no bulb....doh!
  Reply Reply More Options
Post Options
Reply as PM Reply as PM
Print Print
Mark as unread Mark as unread
Relationship Relationship
IP Logged
 

Reply to All Reply to All

 

 
Show messages:  1-8  9-28  29-48  49-56